Waarom Kunstnagels? - Kunstnagels Gelnagels Nagelstudio, Hoogland, Gemeente Amersfoort

Inge Hartman
Al meer dan 20 jaar
perfecte kunstnagels!
Kunstnagelstyliste
Ga naar de inhoud

Waarom kunstnagels?
Kunstnagels ziet men tegenwoordig steeds vaker! Kijk maar eens om je heen. In je omgeving is er vast wel iemand die kunstnagels heeft. Met de klemtoon op kunst!!

Kunstnagels kunnen in allerlei vormen worden gevijld. De een wil lange nagels en de ander wil korte nagels. De wens van de klant staat altijd voorop!
Uiteraard zal ik je adviseren over wat het mooist bij je handen past, of de gekozen lengte geen problemen met je werk oplevert, etc.

Steeds meer mensen brengen een bezoek aan een nagelstudio. En iedereen om een andere reden. Heb je misschien een feestje? Ga je misschien trouwen of ga je naar een bruiloft? Ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek?
Het zijn veelal mensen die nagelproblemen hebben. De één is een nagelbijter. De ander heeft last van scheurende, splijtende of broze nagels. Weer een ander heeft een nagelziekte of misschien wil je alleen maar je eigen nagels laten verstevigen. Iedereen heeft haar eigen reden om haar nagels te laten doen. Bedenk het zelf maar!
Wat de reden ook is, iedereen kan mooie nagels krijgen en de verandering is vaak spectaculair!
Je wilt toch goed voor de dag komen. Handen/Nagels zeggen tenslotte veel over iemand. Wanneer deze er goed verzorgd uitzien, zie je er representatief uit en zul je automatisch meer zelfvertrouwen krijgen.
Je kan met een gerust hart je handen laten zien en hoeft ze niet langer te verstoppen. Na een bezoek aan mijn nagelstudio mogen je nagels gezien worden!
Terug naar de inhoud